top of page

ti 16. elok.

|

Karjalohjan urheilukenttä

Asenne-ryhmä (Teemu Syrjälä yhteistyössä Karlun kanssa)

Tiistaisin klo 18:00-19:00. Kausi alkaa 16.8.2022 ja päättyy 6.12.2022 (treenejä ei ole syyslomalla vko 42)

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Asenne-ryhmä (Teemu Syrjälä yhteistyössä Karlun kanssa)
Asenne-ryhmä (Teemu Syrjälä yhteistyössä Karlun kanssa)

Paikka & aika

16. elok. 2022 klo 18.00 – 06. jouluk. 2022 klo 19.00

Karjalohjan urheilukenttä, Koulukuja 10, 09120 Karjalohja, Finland

Tietoa tapahtumasta

Asennetta harjoitetaan sillä, että harjoittelemme koko syksy-talven-kevään pihalla! Säästä riippumatta, muodostamme ryhmävoiman, jonka avulla pääsemme yhdessä liikkelle, silloinkin, kun on vähän pimeämpää ja haastavampaa lähteä liikkeelle.   

Liikkuminen on yksi tärkeimmistä avaimista siihen, että saamme pidettyä mielialan ylhäällä, kehon liikkuvaisena ja mielen tasapainossa. Yhdessä tekeminen muodostaa myös erilaisen latauksen liikkumiseen, jota hyödymme tässä ryhmässä.   Liikumme monipuolisesti, erilaisia ominaisuuksia harjoittaen. Pyrimme luomaan kehoa liikkuvaisemmaksi, kipuvapaaksi, vahvemmaksi, ryhdikkäämmäksi ja ennen kaikkea kykeneväisemmäksi tekemään mitä ikinä haluaakaan tehdä.   

Miten: Harjoittelemme kerran viikossa Karjalohjan maisemissa. Aloitamme aina Karjalohjan koululta ja siitä jatkamme aina päivän paikkaan ja tekemiseen. Hyödynnämme lähimaastoja ja sen mahdollisuuksia.

Menemme aina muutaman viikon sykleissä, eli pidämme aina 3-6 viikkoa keskittymisen, yhdessä ominaisuudessa. Lukukauden mittaan saat kattavan ymmärryksen omasta kehostasi ja siitä, kuinka sitä voi monella eri tapaa harjoittaa ja kehittää.   

Kenelle: Kaikille, ketkä haluavat tulla mukaan ryhmään, joka kasvattaa asenteen lisäksi, liikkumista, joka on samalla hyödyllistä keholle ja hauskaa mielelle. Iällä, sukupuolella ja kunnolla ei ole merkitystä. Saat tehdä juuri oman kunnon mukaan, sen verran mitä pystyt!

Hinta 70€

Vetäjänä Teemu Syrjälä

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page